Transport Aerian

MS Projects funcționează dupa cele mai înalte standarde de calitate în industria transporturilor agabarice. Angajamentul nostru pentru siguranță, calitate și seriozitate, garantează succesul oricărui proiect.

Încercați să optimizați costurile de depozitare și să vă accelerați timpul de comercializare? Transportul aerian este soluția de care ai nevoie pentru distribuiția într-un ritm rapid și să asigurați integritatea produselor. În calitate de experți în transportul de mărfuri, vă oferim o gamă largă de soluții de transport aerian (economic, premium, la temperatura controlata și multimodal) adaptate special pentru nevoile globale de business și ale industriei.

Având o experiență de peste 20 de ani ca și casă de expediții, ne ocupăm de toate formalitățile necesare pentru transportul aerian de marfă: asistență vamală, asigurare suplimentară marfă, documente. Ne pregătim constant să fim la curent cu noile reglementări și punem accent pe informarea angajațiilor în vederea pregătirii documentelor necesare procedurii de vămuire și a tuturor regulilor de transport extracomunitar.

Cu o rețea globală și soluții logistice avansate, serviciile noastre de transport aerian asigură soluții complete pentru livrarea optimă a mărfurilor dumneavoastră. Bucurați-vă de liniștea pe care v-o oferă colaborarea cu una dintre companiile de top la nivel global pentru transportul aerian de mărfuri.

Transport rapid și fiabil

Transport realizat de transportatori verificați de primă clasă

Planificare exactă

Capacitate garantată de transport pentru o mare varietate de rute

Obțineți o ofertă de preț

Oferim expertiză îndelungată pe diferite piețe, suntem flexibili și transformăm nevoile clientului în prioritatea noastră.

Call Now Button