Transport maritim si fluvial

MS Projects funcționează dupa cele mai înalte standarde de calitate în industria transporturilor agabarice. Angajamentul nostru pentru siguranță, calitate și seriozitate, garantează succesul oricărui proiect.

Transportul maritim reprezintă o activitate economică deosebit de complexă, având atât la nivel național, cât și internațional un rol esențial în dezvoltarea globală prin realizarea circulației mărfurilor și schimburilor comerciale între țări aflate în diferite zone geografice ale globului.

Printre serviciile pe care Ms Projects vi le poate furniza, se numără și transportul fluvial, pe barjă. La cererea clienților, avem posibilitatea de organizare a transportului mărfurilor  pe Dunăre, în diferite destinații.

Compania noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de soluții de transport naval internațional de marfă, în condiții optime de calitate, preț și timp. Rețeaua noastră de corespondenți permite ca mărfurile să fie direcționate, indiferent de volumul lor și de opțiunea de transport aleasă, FCL sau LCL, către destinația dorită.

Formalități vamale și asistență vamală la cele mai ridicate standarde de profesionalism;

FCL (Transport maritim pentru containere complete);

LCL (Transport maritim pentru containere în regim de grupaj);

Standarde de înaltă calitate

Planificare eficientă

Soluții sustenabile

Obțineți o ofertă de preț

Oferim expertiză îndelungată pe diferite piețe, suntem flexibili și transformăm nevoile clientului în prioritatea noastră.

Call Now Button